Sleuvenzagen Tilburg, Oisterwijk, Moergestel

Sjaak van de Ven uit het Brabantse Moergestel (gemeente Oisterwijk nabij Tilburg) beschikt over de juiste apparatuur voor het zagen van sleuven. Voorheen noemde men sleuvenzagen vaak sleuvenhakken. Sleuvenzagen of sleuvenhakken wordt gedaan voor het aanleggen van leidingwerk zoals, waterleidingen, elektriciteitsleidingen of gasleidingen.

Sleuvenzagen

Ons Moergestelse bedrijf zaagt de sleuven in muren, plafonds en vloeren zodat de leidingen wegvallen in de muren, plafonds en vloeren. Middels sleuvenzagen zorgt u er dus voor dat al het leidingwerk uit het zicht is.

Waar zagen of hakken wij sleuven

Ons werkgebied bevindt zicht in de driehoek Breda, ’s-Hertogenbosch (Den Bosch) en Eindhoven met als middelpunt Tilburg. Sleuvenzagen of sleuvenhakken doen we dus onder andere in Moergestel, Oisterwijk, Oirschot, Hilvarenbeek, Best, Haaren, Vught, Goirle, Riel, Drunen, Waalwijk, Gilze en Rijen en nog vele andere Brabantse plaatsen.

Muren zagen

Naast het sleuvenzagen is onze apparatuur uitermate geschikt voor het zagen van een doorgang in een muur, een deel van een muur afzagen of een nieuwe deurpost uit een muur zagen. Ook het zagen van muren doen we in de regio’s Tilburg, Oisterwijk – Moergestel, Eindhoven, Best – Oirschot – Boxtel. Hilvarenbeek – Diessen – Goirle, Breda, Gilze – Rijen – Alphen – Riel, Den Bosch, Waalwijk – Drunen, Vught – Haaren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Telefoon: 013 513 33 20
Mobiel: 06 22 3872 81
E-mail: info@sloopenboorwerkenvandeven.nl

Meer informatie